Choose language English Deutsch Italiano Croatian
 
Izleti

Kairos Trogir | Izleti, aktivni odmor, Hrvatska, Dalmacija, Trogir

Turistička agencija Kairos Trogir Vam nudi bogat izbor dnevnih izleta duž hrvatske obale. Učinite Vaš odmor nezaboravnim s izletima koji organizira Kairos Trogir. U našoj ponudi možete pronaći idealan izlet za Vas. Provod je garantiran!

PARKOVI PRIRODE 
 IZLETI S BRODOM
 KULTURNI TURIZAM
 AKTIVNI ODMOR
Hrvatska ima osam nacionalnih parkova. Njihova ukupna površina je 994 km ², 759 km ² na kopnu i 235 km ² na vodi. Najpopularniji hrvatski nacionalni parkovi su Plitvička jezera, nakon čega slijedi Krka, Brijuni i Paklenica. Iz Trogira rganiziramo izlete na Krku, Nacionalni park od 24 siječnja 1985 i na Plitvička jezera, Nacionalni park od 8. travnja 1949. Hrvatska ima više od tisuću otoka, koji se nalaze po dužini cijele hrvatske obale Jadranskog mora. Neki od otoka su veći i naseljeni, drugi su manji i napušteni. Hrvatski otoci su popularna turistička odredišta. Od Trogira nudimo izlete do otoka Drvenika i do Šolte i do otoka Hvara i Visa gliserom.


Hrvatska ima nekoliko gradova koja se nalaze na UNESCO-ov popis svjetske baštine. Od Trogira nudimo dnevne izlete do Dubrovnika, poznat kao "biser Jadrana", ali i putovanja u susjednoj Bosni, do Mostara, poznat po starom mostom i do Međugorja, turističko odredište koje privlači brojine katolike odasvud po svijetu.


Rijeka Cetina je duga 104 km. Voda iz rijeke Cetine teče prema elektrane uz more u blizini Splita. Živa voda rijeke Cetine, koja je teće stvarajući prirodne kanjone, izvrsno je mjesto za ljetni rafting. Samu Cetinu čini dubok i lijep kanjon. Zahvaljujući našim izčetima, rafting i canyoning, možete uživati u ovom prekrasnom krajoliku i dobro se zabaviti!

     

Lokacija agencije
Kontakt informacije

Trogir, Obala Bana Berislavica 23
+385 (0)21 796 290
GSM:
+385 (0)95 8056 096
E-mail:
info@kairos-trogir.com
My status
Način plaćanja
  - Bankovno plaćanje
  - Kreditna kartica
AmericanexpressDinersMastercardVisa
Croatia info, Jadransko more, Hrvatska povijest, Popularne destinacije, Multimedija