Choose language English Deutsch Italiano Croatian
 
Izleti

Kako rezervirati

1. Odabir usluge
Iz naše ponude izaberite smještaj ili uslugu koju želite rezervirati. Pretraživati možete putem tražilice, po odredištima. Kad pronađete odgovarajući smještaj ili uslugu kliknite na “Rezerviraj”.

2. Izračun cijene
Unesite glavne podatke vezane uz rezervaciju i tada će vam se na ekranu prikazati izračun cijene za navedeni termin i broj osoba. Za nastavak rezervacije kliknite na “Dalje”.

3. Rezervacijski formular
U formular za rezervaciju upisujete vaše osobne podatke kao i podatke o ostalim korisnicima rezervacije.
Naš korisnički servis će vam u roku od 24 sata (vikendom i blagdanima 48 sati) poslati e-mail o raspoloživosti. U e-mailu će također biti naznačeno kako možete nastaviti proces rezervacije izborom načina plaćanja.

4. Plaćanje
Za konačnu potvrdu rezervacije odaberite model i dinamiku plaćanja i unesite potrebne podatke. Kairos Travel jamči zaštitu i siguran prijenos vaših podataka.
Nakon primitka uplaćene akontacije primit ćete od nas potvrdu rezervacije sa naznakom uplaćene akontacije i podacima o iznajmljivaču i rezerviranom smještaju.
Nakon što primimo ukupni iznos rezervacije poslati ćemo vam račun i voucher kao potvrdu o ukupno plaćenom iznosu za smještaj i boravišnu pristojbu.


Lokacija agencije
Kontakt informacije

Trogir, Obala Bana Berislavica 23
+385 (0)21 796 290
GSM:
+385 (0)95 8056 096
E-mail:
info@kairos-trogir.com
My status
Način plaćanja
  - Bankovno plaćanje
  - Kreditna kartica
AmericanexpressDinersMastercardVisa
Croatia info, Jadransko more, Hrvatska povijest, Popularne destinacije, Multimedija