Choose language English Deutsch Italiano Croatian
 
Izleti

Krstarenje dalmatinskim otocima s polaskom iz Trogir, Zadra ili Rijeke

Na 7-dnevno krstarenje polaskom iz Rijeke, Zadra, Trogira ili Dubrovnika, imate mogućnost istražiti plavetnilo Jadranskog mora, skrivene uvale idealne za kupanje i slikovite luke na otocima. S nama, Vaš  godišnji odmor  će biti jedinstveno iskustvo. Tijekom 7 ili 14-dnevno krstarenje posjetiti ćete prekrasne otoke: Krk, Rab, Lošinj i Cres na sjeveru, ili Brač, Hvar, Mljet i Korčula na jugu. Posjetite nacionalne parkove Kornati, Krka, Paklenica ili otok Mljet i uživajte u romantične stare gradove Trogira, Zadra, Šibenika, Dubrovnika i Kotora (Crna Gora).


OTOCI SREDNJE I JUŽNE DALMACIJE (T1)
1 tjedan iz Trogira - polasci subotom
Trogir,Otok Brač,Otok Korčula,Otok Lastovo,Otok Vis,
Otok Biševo,Otok Hvar,Otok Šolta, Trogir


OD

 375,00 Eura
PO OSOBI

pošalji upit

OTOCI SREDNJE I JUŽNE DALMACIJE
1 tjedan iz Trogira - polasci subotom
dan opis
Subota Od 11:30 do 13:30, ukrcaj u luci grada Trogira. Naši predstavnici će vas dočekati na brodu uz piće i da ćete upoznati s posadom i ostalim putnicima. Nakon ručka snack "Cast off!", Kurs prema Bolu na Braču theOtok. Ovdje ćete otkriti jednu od najljepših plaža na cijelom Mediteranu - "Zlatni rat" (Zlatni rog), koja se stalno mijenja smjer zbog oceanske struje. Naravno, imat ćete dovoljno vremena za kupanje i sunčanje na ovoj poznatoj plaži. Za goste koji dolaze poslije, transfer u Bol i ukrcaj u večernjim satima. Noćenje u luci Bol.
Nedjelja
Naš današnji cilj je grad Korčula, glavni gradu na otoku. Korčula ima jednu od najljepših starih gradova u Dalmaciji, a zbog svoje tvrđave, kao što su izgled, često se zove "Mali Dubrovnik". Zbog svoje ogromne borove šume na otoku u antičko doba nazivalo još i "Crni otok". Noćenje u rodno mjesto poznatog navigator i istraživača Marka Pola.
Ponedjeljak
U oko tri sata brodom od Korčule ćemo doći do otoka Lastova, koji je zatvoren za strane posjetitelje već desetljećima, jer je nekad bio vojna baza u vrijeme bivše Jugoslavije.Otok je sačuvao izvornost, te je stoga oaza mira, s bujnom mediteranskom vegetacijom.Prije nekoliko godina, arhipelag Lastova je proglašen park prirode (ulaznice cca. 3 € po osobi, plaća se na licu mjesta). Mi smo sidro u uvali Sveti Mihajlo, u blizini sela Lastova, gdje ćete imati dovoljno vremena za upoznavanje okolice. U poslijepodnevnim satima, mi ćemo se vratiti na otok Korčulu, točnije u Velu Luku. Selo se nalazi u dubokoj, zaštićenoj uvali na zapadnom kraju otoka. Vela Luka nije samo omiljena tema u prekrasnoj pjesme dalmatinskih "klapa" (mala, uglavnom muških klapa, koji se često pjevaju "a capella", tj. bez glazbala), ali je također rodno mjesto nekih od najpoznatijih hrvatskih pjevača. U slučaju lošeg vremena, umjesto Vela Luka, usidrit ćemo se u luci Ubli na otoku Lastovu za naše noćenje.
Utorak
Danas, nakon pauze za kupanje, posjetit ćemo drugi "zabranjeno" otoku našeg putovanja - Vis. Otok Vis je bio, baš kao i Lastovo, zatvoren za strane posjetitelje do kraja 1980. Gdje je nekoć bio pisti Air Force, sada ima vinograde. Mi ćemo ostati u luci Komiže, mirni gradić na zapadnoj obali. Prije putovanja u Komižu, posjetit ćemo, ako je moguće, "Modra špilja", na otočiću Biševu. Budući da je posjet špilji ovisi o vremenu, održat će se u Utorak ili Srijeda, ovisno o prognoza.
Srijeda
Samo pet nautičkih milja od Komiže nalazi se otočić Biševo s poznatom "Modra špilja" (Modra spilja). Oko podneva, sunčeve zrake će prosuti kroz podvodni otvor u špilju i odbijaju se od bijelog dna oceana, čime kupanje špilja u plavim svjetlom. Ovaj jedinstveni manifestacija može se promatrati samo u mirno more.Izlet u špilju je učinio s malim brodovima (oko 5-7 € po osobi, nije uključena u cijenu tour). Na našem putu do Visa, glavni grad otoka, usidrit ćemo se u uvali na sjevernoj obali za kupanje.Grad Vis se nalazi u dubokom, zaštićenoj uvali.
Četvrtak
Nakon zaustavljanja u uvali, krećemo prema Starom Gradu, najstarije naselje na otoku Hvaru. Stari Grad ("Stari grad") je nekoć bio glavni grad otoka, pod nazivom "Pharos", ali je izgubio vodstvo stoljeća prije do grada Hvara. Čak todan, dobro očuvani spomenici svjedoče o sjaju prošlih vremena, kao što su Palača Hektorovića. Stari Grad je, međutim, zadržao svoju ulogu kao središte vinogradarstva na Hvaru theOtok i svake godine, krajem rujna, vi svibanj svjedok dugo queues izvan vinarija, kada uzgajivači pređu svoje grožđe.
Petak Nakon doručka vagati sidro i idemo prema zadnjem otoku našeg putovanja - Šolti.Otok karakterizira opsežna maslinicima, koji proizvode prve klase, vrlo tamno maslinovo ulje. Za kupanje, usidrit ćemo se u zaljevu koji je dostupan samo brodom ili kanu. Povratak iz Šolte, vraćamo se Trogir. Budite očarani jedinstvenu atmosferu na ulicama starog grada, koji se nazivaju "Muzej grada" i zaštićen od strane UNESCO-a.
Subota Nakon doručka, oko 9 sati, iskrcavanje

Nautični raj, UNESCO gradovi & Nacionalni parkovi (T2)
1 tjedan iz Trogira - polasci subotom
Trogir, Rogoznica, Kaprije/Žirie, Kornati, Sali, Zadar, Vodice, Šibenik,
Krka Waterfalls, Zlarin, Trogir


OD

 355,00 Eura
PO OSOBI

pošalji upit

NAUTIČNI RAJ, UNESCO GRADOVI i NACIONALNI PARKOVI
1 tjedan iz Trogira - polasci subotom
dan opis
Subota Od 11:30 do 13:30, ukrcaj vrijeme u luci grada Trogira. Naši predstavnici će vas dočekati na brodu uz piće i da ćete upoznati s posadom i ostalim putnicima. Nakon ručka snack "Cast off!", Kurs prema Rogoznici, pitoresknom ribarskom mjestu, nalazi se na otoku povezan s kopnom nasip. Usput ćemo se usidriti u jednoj uvali kako uživati ??u prvi umočiti u osvježavajuće vode Jadranskog mora. Za putnike koji dolaze kasnije, transfer do Rogoznice i ukrcaj u večernjim satima.
Nedjelja
Napuštamo kopno i krećemo prema jednom od otoka u arhipelagu Šibenika za lijepo plivati. Mi smo tada krstarenje u Zadar, kulturno i gospodarsko središte sjeverne Dalmacije.Stari grad, sa svojim brojnim vjerskim i svjetovnim spomenika, nalazi se na poluotoku i okružen debelim zidovima. Uzmite si vremena za šetnju ulicama starog grada ili uživajte u jedinstvenom u svijetu zvukova "Morske orgulje", čiji je "melodije" su stvorili samo valovi. Noćenje u luci Zadar.
Ponedjeljak
Naše putovanje se nastavlja prema jugu. Todan cilj je Dugom otoku, "Long Island", jer je 45 km dug a tek nekoliko stotina metara širok.Većina otočana živi i radi u Zadru, pa u niskoj turističke sezone da je vrlo mirna tijekom tjedna, a vikendom, tipično mediteransko žuriti "grad obitelji" se vraćaju na svojim rodnim mjestima preuzima. Nakon kupanja krećemo za Telašćicu, duboko izrezati uvali na jugu otoka Dugi Otok, koji je također Park prirode (oko 5-8 prijem € po osoba, plaća se na licu mjesta). Preporučujemo šetnju na "srebrnom jezeru" - poznat iz filma Winnetou -, slanom jezeru s podzemnim priključkom na more. Iz jezera možete stići oko 100 metara visoke stijene, koji nude prekrasan pogled na more - u slučaju dobre vidljivosti, čak i preko Jadranskog mora sve do Italije.
Utorak
Prema irskog autora George Bernard Shaw (koji je dobio Nobelovu nagradu za književnost u 1925), "Na posljednji dan stvaranja, Bog njegov rad okrunjen, i tako stvorio, od suza, zvijezda i daha, Kornati".Prekrasan krajolik, bezbroj malih i velikih otoka (u skladu s lokalnim znanje "otok za svaki dan u godini"), a predivno more - sve to čini Kornate jedinstvenim rajem. To je najveća i najgušće otočne skupine Jadrana - to obuhvaća 147 otoka, otočića i hridi sa ukupnom površinom od 69 km2, proširila više od 230 km2. Oni pokrivaju područje od 35 km duljine i 13 km širine između Dugog otoka na sjeverozapadu, Žirja na jugoistoku, te Pašmana, Vrgade i Murtera na sjeveru i sjeveroistoku. Mi krstarenje duž cijele duljine Kornati, a nakon kupanja, ulazimo u luku Vodica, živahnom holidan mjesto. U večernjim satima, uživati ??uz čašu vina u jednoj od udoban konoba ili konobe.
Srijeda
Nekoliko milja južnije, napuštamo Jadran i pretvoriti se u ušće rijeke Krke. Idemo uzvodno i sidro u Skradinu, neposredno prije poznatih slapova Krke. Od tamo, manji brodovi će vas odvesti do Nacionalnog parka. Imat ćete priliku posjetiti "Skradinski buk", najpopularniji dio vodopada području, gdje je u 17 pada, s do 100 m široka kaskadama, Krka juri 45,7 metara. Pazite da ne zaboravite ponijeti kupaći kostim - kupanje u čistim vodama rijeke Krke ispod slapa je uistinu jedinstven doživljaj. (Park ulaz, uključujući vožnju brodom: 11-14, plaća se na licu mjesta). Na povratku prema Jadranskom moru, zaustavit ćemo se u Šibeniku. Šibenik, spominje prvi put u 1006, je najmlađi od velikih gradova na obali, te u isto vrijeme, najstariji hrvatski grad, kao što nije izgrađen od Grka, Rimljana, Bizantinaca i, ali osnovali Hrvati.Najpoznatija građevina u tvrđavu kao stari grad je sv Jakova, najznačajniji renesansni spomenik u Hrvatska. Nakon šetnje kroz stari grad, mi ćemo se vratiti na otocima, sidrimo se u maloj luci ribarskog mjesta Zlarin na istoimenom otoku.
Četvrtak
Naše prvo odredište je todan Split, Hrvatska je drugi najveći grad i glavni grad u Dalmaciji.1700 godina starog grada je nekad palače rimskog cara Dioklecijana, a sada je pod zaštitom UNESCO-a. Nakon razgled grada, moramo napustiti Split i glava za otok Šolti.Otok karakterizira opsežna maslinicima, koje proizvode prve klase, vrlo tamno maslinovo ulje. Za naše noćenje smo vezati u ugodnom luci grada Stomorska.
Petak Napuštamo otok Šolta i mirno vratiti na početnu točku našeg putovanja. Naravno, na način na koji će se usidriti u jednoj od mnogobrojnih uvala za osvježavajuće kupanje. U ranim večernjim satima ćemo doći do Trogira, koji se nazivaju "Muzej grada", od njenog starog grada je pod zaštitom UNESCO-a. Uživajte iskustvo hoda po krivudavim ulicama u popodne ili navečer, i otkriti zidinama, kulama, crkvama, freskama i svodovima ili samo pogledati u stare metara.
Subota Nakon doručka, oko 9 sati, iskrcavanje

Znamenitosti SREDNJE DALMACIJE & DUBROVNIK (T3)
1 tjedan iz Trogira - polasci subotom
Trogir, Makarska Riviera,Otok Mljet, Dubrovnik, Slano/Šipan, Korčula, Hvar, Trogir


OD

 395,00 Eura
PO OSOBI

pošalji upit

Znamenitosti Srednje Dalmacije & DUBROVNIK
1 tjedan iz Trogira - polasci subotom
dan opis
Subota Od 11:30 do 13:30, ukrcaj vrijeme u luci grada Trogira. Naši predstavnici će vas dočekati na brodu uz piće i da ćete upoznati s posadom i ostalim putnicima. Nakon ručka snack "odbaciti!" Zaustavit ćemo se u jednoj od uvala na otoku Čiovu, gdje ćemo imati naš prvi priliku da umočiti u kristalno čistim vodama Jadranskog mora. Mi smo tada i dalje Makarske rivijere, poznata po svojim prekrasnim plažama sa sitnim šljunkom koji se postroje ovdje, isprekidanih po stjenovitim formacijama, poput biserne ogrlice. Noćenje u Brelima, Baškoj Vodi ili Makarskoj. Za goste koji dolaze kasnije - prijevoz do Makarske rivijere i ukrcaj u večernjim satima.
Nedjelja
Kroz otoke Brač i Hvar, krećemo prema poluotoku Pelješcu, poznatom po svojem izvrsnom crnom vinu. Nakon kupanja u jednoj od uvala Pelješca, krećemo za uvali Pomena na otoku Mljetu. Dio otoka je proglašen nacionalni park - dva morska jezera (u većem od dva jezera naći ćete mali otok s bivšim samostanom) su povezani s morem uskim kanalom. Ne propustite priliku posjetiti Nacionalni park (ulaz, uključujući vožnju brodom do samostana: oko 15 €, plaća se na licu mjesta). Preporučamo kupanje u slanoj jezera, gdje je tempertura uvijek 2 ° C iznad temperature mora. Noćenje u Pomeni.
Ponedjeljak
Napuštamo otok Mljet i nastavljamo naše putovanje jug. Nakon pauze za kupanje na Elafitske otoke, mi ćemo ući u luku Dubrovnik oko 16:00 (udaljenost do starog grada: dobar pola sata hoda ili par minuta autobusom, koji polazi od tik do naših plovila;autobus polazi svakih 15 minuta, cijena je 10 kuna, zadnja povratku oko 02:00), a imate ostatak dana otkriti i uživati ??u ovom jedinstvenom gradu, koji podsjeća na muzej. Šetnja kroz poznati "Stradun", prošećite masivne gradske zidine i posjetite mnoge znamenitosti.
Utorak
Dubrovnik se također naziva "biser Jadrana", budući da se u srednjem vijeku grad ubraja se među najznačajnija gospodarska i kulturološka središta Sredozemlja. Danas, Stari grad razvija jedinstveni muzej na otvorenom sa bezbroj atrakcija. Mi ćemo imati dovoljno vremena za istraživanje starog grada u Dubrovniku, jer danas ćemo zaploviti samo u podne. Noćenje u malom gradu Slano, slikovitom ribarskom mjestu, ona se nalazi sjeverno od Dubrovnika, u dubokoj uvali, koja je u prijašnjim vremenima bio je korišten kao prirodna luka. Prije nego što smo sidro u Slanom, mi ćemo zaustaviti na Elafitske otoke, gdje ćemo se osvježavajući zamoči u jednom od brojnih uvala. Alternativno, noćenje u ribarskom mjestu na otoku Šipanu.
Srijeda
Mi i dalje sjever i glava za otok Korčulu. Korčula ima jednu od najljepših starih gradova u Dalmaciji, a zbog svoje tvrđave, kao što su izgled se često naziva "malim Dubrovnikom". U antici, otok je dobio ime "Black otoka", zbog svoje ogromne borove šume. Noćenje u rodno mjesto čuvenog moreplovca i istraživača Marka Pola.
Četvrtak
Iz Korčule mi plovimo prema Hvaru - otoku, poznat po svojoj blagoj klimi i prostranim poljima lavande.Luka istoimene glavni grad otoka leži u podnožju utvrde, koji nudi prekrasan pogled na offshore otoka skupinu "Pakleni otoci". Zbog velikog broja brodova i jahti, on svibanj biti gužve u lučici otoka Hvara, stoga je kapetan može odlučiti da privezati u blizini uvale, umjesto noćenje u Hvaru.
Petak Prolazimo na otoku Braču, a nakon pauze za kupanje u uvali na otoku Šolti, mi se opraštamo od dalmatinskih otoka i povratak na početne točke našeg putovanja, Trogir, sa svojim prekrasnim stari grad, zaštićen od strane UNESCO-a i također pod nazivom "Muzej grada". Uživajte iskustvo hoda po krivudavim ulicama u popodne ili navečer, i otkriti zidinama, kulama, crkvama, freskama i svodovima ili samo pogledati u stare metara.
Subota Nakon doručka, oko 9 sati, iskrcavanje

Kroz SREDNJE & JUŽNE DALMACIJE do Crnegore (T4)
2 weeks ex Trogir - departures on Subotas
Trogir, Makarska Riviera, Korčula, Elafiti, Kotor, Dubrovnik, Slano,Otok Mljet,
Otok Lastovo, Vis,Otok Biševo,OtokHvar,Otok Brač, Split, Trogir


OD

 
850,00 Eura
PO OSOBI

pošalji upit

Kroz Srednje i Južne Dalmacije do Crnegore
2 weeks ex Trogir - departures on Subotas
Ova dva tjedna ruta je svakako vrhunac naših krstarenja, također smo mogli nazvati "Royal Route". Posjetit ćemo UNESCO gradove Trogir, Split i Dubrovnik, "zabranjene otoke" Lastova i Visa, i zadnje ali ne manje važno, "Land of Black Mountains" - Crna Gora, samostalna država od svibnja 2006. Na cjelodnevni izlet autobusom ćemo uživati ??u jedinstvenom pogledu na Kotorski zaljev od visine Lovćen masiva, posjetite drevni kraljevski grad Cetinje i šetnja kroz stari grad Budve.
dan opis
Subota Od 11:30 do 13:30, ukrcaj vrijeme u luci grada Trogira. Naši predstavnici će vas dočekati na brodu uz piće i da ćete upoznati s posadom i ostalim putnicima. Nakon ručka snack "odbaciti!" Usidrit ćemo se u uvali na otoku Čiovu za naš prvi plivati??, prije nastavka do Omiša ili Makarske rivijere. Noćenje u Omišu, Brelima, Baškoj Vodi ili Makarskoj. Za putnike koji dolaze poslije, transfer do Omiša ili Makarske rivijere, te ukrcaj u večernjim satima.
Nedjelja
Kroz otoke Brač i Hvar, mi ćemo isploviti prema poluotoku Pelješcu, poznat po svojem izvrsnom crnom vinu. Nakon duge pauze za kupanje na Pelješcu, krećemo prema otoku Korčuli. Korčula ima jednu od najljepših starih gradova u Dalmaciji, a zbog svoje tvrđave, kao što su izgled se često naziva "malim Dubrovnikom". U antici, otok je također pod nazivom "Crni otok", zbog svoje ogromne borove šume. Noćenje u rodno mjesto čuvenog moreplovca i istraživača Marka Pola.
Ponedjeljak
Nastavljamo naše putovanje prema jugu i zaustavljanje za kupanje u jednoj od uvala otoka Mljeta. Naše današnje odredište je Elafite. Noćenje u ribarskom selu Suđurađ na otoku Šipanu ili u uvali.
Utorak
Nakon doručka, vagati sidro i plovimo prema Cavtatu, gdje ćemo proći carinskih formalnosti. Nakon što je oko dva sata ćemo doći južnom kraju Hrvatska i ostaviti hrvatskim teritorijalnim vodama, u smjeru Crna Gora. Skrećemo u Bokokotorski zaljev, koja, okružena visokim planinama, proteže se 25 km u kopno. Nakon kontrole putovnica u gradu Zelenika, plovimo dublje u Boki Kotorskoj i dolazimo do otočića "Gospa od Škrpjela" ("Gospa od Škrpjela").Otok umjetno je stvoren od kamena koji su se gomilali na podvodni greben. Ne propustite barokna crkva, izgrađena u 1630, s više od 70 ulja na platnu iz druge polovice 17. stoljeća i muzej grčkim i latinskim natpisima, s oružjem i zavjetne slike iz 16. do 19. stoljeća. Samo nekoliko minuta brodom od malih otoka, nalazi se grad Perast, gdje ćemo vezati za noć. Perast je imao svoj ??period najviše prosperiteta u 17. i 18. stoljeća, zahvaljujući pomorstvu i brodogradnji - Perasta trgovačka flota u to vrijeme broji oko 100 brodova.
Srijeda
Nastaviti ćemo naše putovanje prema kraju zaljeva, u grad Kotor.Gradskih zidina Kotora svakako su jedinstvene - oni prihvaćaju ne samo mali trokutasti središtu grada, ali i planine Sveti Ivan (260 m) odmah iza njega. Gradske zidine su dugačke 5 km, 3-15 m širine i do 20 m visine. Nakon što je vez u luci Kotor, turistički vodič već će biti na čekanju da nas prati na cjelodnevni izlet autobusom u prekrasnom "Land of Black Mountains". Iz Kotora, mi ćemo voziti duž vijugave ceste i uskim u Lovćen masiv, odakle ćemo imati nevjerojatan panoramski pogled na cijelu uvalu Kotora. Mi ćemo zaustaviti u selu Njeguši, najpoznatiji po svojim air-pršut. Uživajte kulinarski prekida sa šunkom, sirom i svježe pečeni kruh (uključeno u cijenu), u pratnji čašu crnog vina "Vranac". Mi i dalje Cetinje, Crna Gora je bivši glavni grad i bivši sjedište crnogorskih kraljeva. Tijekom City Tour također ćemo posjetiti palaču kralja Nikole Crna Gora, sada muzej. Vi svibanj biti iznenađeni da čuju o velikom snagom svojih političkih odnosa, koji mu je dao nadimak "Otac u pravu Eurapi", on je znao da se udaju svoje lijepe kćeri na Eurapskim kraljevskim dvorovima.
Vozimo na obalu i napraviti fotografiju zaustaviti pogledom na otočiću Sveti Stefan, bivši pirat gnijezda, koja je danas ekskluzivni hotel. Mi smo tada nastaviti do Budve, glavni destinacija na Crnogorskom primorju. Vođeni obilazak slikovitog starog grada, koji je u potpunosti bio uništen u 1979 od strane teškim potresom, i obnoviti pravi detaljima tek potkraj 1980. Sada ćete imati dosta slobodnog vremena kako bi prošetali gradom, uživajte u šalicu kave ili sladoleda. A ako ste izveo vaše kupaćem kostimu, preporučamo posjet prekrasnoj plaži Mogren u, samo pet minuta od starog grada Budve. Povratak na brod, večera u 20:00, brod će se usidriti i noćenje u Kotoru.
Četvrtak
Isplovit cemo u 7:30 prema Kotor, grad duge pomorske tradicije, koji je nekada u bliskoj konkurenciji s Durbovnik koliko bogatstvo je u pitanju. Jedan sat kasnije ćemo proći kroz kontrole putovnica u Zelenika i ostaviti Kotorski zaljev i Crna Gora. Nakon što je oko četiri sata ćemo doći do Cavtata. Drugi kontrole putovnica, i krećemo u Dubrovnik, gdje ćemo vezati u luci Gruž (udaljenost od Starog grada:. Dobru pola sata hoda ili par minuta autobusom otići u neposrednoj blizini našeg broda autobusa lišće svakih 15 minuta, a cijena vožnje je 10 kuna, posljednji autobus oko 02:00). Imat ćete cijelo poslijepodne i večer za otkriti i uživati ??u ovom jedinstvenom gradu, koja sliči muzej na otvorenom. Šetnja kroz poznati "Stradun", prošećite masivne gradske zidine i posjetite bezbroj znamenitosti.
Petak Jutro u Dubrovniku. U vrijeme ručka, reći ćemo zbogom "Biser Jadrana" i krenite prema Elafitskih otoka gdje ćemo se usidriti u jednoj od brojnih uvala na kupanje u kristalno čistom vodom. Mi i dalje Slano, gdje ćemo vezati za noćenje.
Subota Mirno ćemo isploviti prema uvali Pomena na otoku Mljetu. Dio otoka je proglašen nacionalni park - dva morska jezera (u većem od dva jezera nalazi se otočić s nekadašnjim samostanom) su povezani s morem uskim kanalom. Ne propustite priliku posjetiti Nacionalni park (ulaz uključujući vožnju brodom do samostana: o 15 €, plaća se na licu mjesta). Preporučamo kupanje u slanoj jezera, gdje je tempertura uvijek 2 ° C iznad temperature mora.
 Nedjelja Plovimo prema otoku Lastovu, koji je bio zatvoren za strane posjetitelje već desetljećima, jer je nekad bio vojna baza u vrijeme bivše Jugoslavije.Otok je sačuvao izvornost, te je stoga oaza mira, s bujnom mediteranskom vegetacijom.Prije nekoliko godina, arhipelag Lastova je proglašen park prirode (ulaznice cca. 3 € po osobi, plaća se na licu mjesta). Nakon pauze za kupanje, vezat ćemo se u luci Ubli, ili u zaštićenoj uvali Velo Lago. Budući da je izlet na otok Lastovo ovisi o vremenskim uvjetima, u slučaju lošeg vremena vozimo do Vele Luke na otoku Korčuli.
 Ponedjeljak Danas ćemo posjetiti drugi "zabranjen" otok našeg putovanja - Vis. Otok Vis je bio, baš kao i Lastovo, zatvoren za strane posjetitelje do kraja 1980. Tamo gdje je nekad pisti Air Force, sada ima vinograde. Mi ćemo ostati u luci Komiže, mirni gradić na zapadnoj obali.
 Utorak Samo pet nautičkih milja od Komiže nalazi se otočić Biševo s poznatom "Modra špilja" (Modra spilja). Oko podneva, sunčeve zrake će prosuti kroz podvodni otvor u špilju, i odbijaju se od bijelog dna oceana, čime kupanje špilja u plavim svjetlom. Ovaj jedinstveni prizor se može vidjeti samo u mirno more.Izlet u špilju je učinio s malim brodovima (oko 5-7 € po osobi, nije uključena u cijenu tour). Od Biševa smo otplovismo za Hvar - otok je poznat po svojoj blagoj klimi i prostranim poljima lavande. Ovdje također možete kupiti lavande - bilo kao eterično ulje u malim bočicama, ili suhog cvijeća u malim platno torbe, koje ne samo da će učiniti vaš ormar miris lavande, ali i funkcioniraju kao odličnu zaštitu protiv moljaca.Luka istoimene glavnog grada leži u podnožju utvrde otoka, od kojih ćete imati fantastičan panoramski pogled na offshore otoka skupinu "Pakleni otoci". Zbog velikog broja brodova i jahti, on svibanj biti gužve u lučici otoka Hvara, stoga je kapetan može odlučiti da privezati u blizini uvale, umjesto noćenje u Hvaru.
Srijeda  Idemo dalje do Starog Grada, najstarije naselje na otoku Hvaru. Stari Grad (Stari Grad), jednom pod nazivom "Faros", koristi se glavni grad otoka, ali je izgubila vodstvo stoljeća prije do grada Hvara. Čak i danas, dobro očuvani spomenici svjedoče o sjaju prošlih vremena, kao što su Palača Hektorovića. Stari Grad je, međutim, zadržao svoju ulogu kao središte vinogradarstva na otoku Hvaru i svake godine, krajem rujna, vi svibanj svjedok dugo queues izvan vinarija, kada uzgajivači pređu svoje grožđe.
Od Stari Grad, plovimo do Bola, na otoku Braču. Ovdje možete posjetiti Dalmacije najpoznatija plaža - Zlatni rat (Golden Horn), koji mijenja smjer s oceanskim strujama. Naravno, imat ćete dovoljno vremena za osvježavajući zamoči iz ove poznate plaže. Noćenje u luci Bol.
Četvrtak  Naše današnje odredište je Split, Hrvatska je drugi najveći grad i glavni grad Dalmacije.1700 godina starog grada je nekad palače rimskog cara Dioklecijana, a danas je pod zaštitom UNESCO-a. Nakon što je vođena obilazak grada, ostatak dana je na raspolaganju za šetnju starim gradom na svoju vlastitu. Noćenje u luci Split.
 Petak Oko 11:00 h, moramo napustiti Split i ploviti u uvali otoka Čiova uživati ??u posljednje plivati ??u vodama Jadrana. Onda ćemo se vratiti na početnu točku našeg dva tjedna putovanja, Trogira, s prekrasnim stari grad, zaštićen od strane UNESCO-a, također pod nazivom "Muzej grada". Uživajte iskustvo hoda po krivudavim ulicama u popodne ili navečer, i otkriti zidinama, kulama, crkvama, freskama i svodovima ili samo pogledati u stare metara.
 Subota After breakfast, around 9:00 am, disembarkation 

BICIKLISTIČKA tura kroz Srednje i Južne Dalmacije
s otokom Visom & Rafting na Cetini (TV)

1 tjedan iz Trogira - polasci subotom
Trogir,Otok Šolta,Otok Brač,Otok Hvar,Otok Vis,Otok Korčula, Omiš, Split, Trogir


OD

 
615,00 Eura
PO OSOBI

pošalji upit

Biciklistička tura kroz Srednje i Južne Dalmacije s otokom Visom i Rafting-om na Cetini
1 tjedan iz Trogira - polasci subotom
dan opis
Subota Od 11:30 do 13:30, ukrcaj vrijeme u luci Trogir, naši bicikli ste već čeka na brodu. Naši predstavnici i vodiči će vas dočekati na brodu uz piće i da ćete upoznati s posadom i ostalim putnicima. Nakon ručka snack "Cast off!", Kurs prema Maslinica - selo je dobilo ime po stablu hrvatskih maslina ("Maslina") - na otoku Šolti. Šolta je jedan od manjih otoka i poznat je među poznavateljima za visoku kvalitetu tamno maslinovo ulje. Mi ćemo vožnju kroz tradicionalne stara sela: Donja selo, srednji selo, Gornja selo - to je kako tri sela na otoku nazivaju (Donje, Srednje, Gornje Selo). U Gornjem Selu, posjetit ćemo maslinovo ulje mlin, gdje ćemo uživati ??degustacija maslinovog ulja, kao dobro. U Stomorskoj, ukrcati ćemo bicikle na palubu, a nakon ručka na brodu, krećemo za Milna na otoku Braču za noćenje (cca. 20 km biciklom).
Nedjelja
Danas ćemo prijeći na otoku Braču, od sjevera do juga - naše odredište je mjesto Bol, s jednom od najljepših plaža na mediteranskom području, Zlatni rat (Golden Horn). Put nas vodi od Milne do Ložišća, Nerežišća i Gornjeg Humca do Bola - na putu, mi ćemo imati ručak i uživati ??uz čašu vina u tipičnoj dalmatinskoj "Konoba". Oni koji su nakon vožnje uzbrdo na visinu od nekih 500 m nadmorske visine, s ciljem su čak i veći, može nam se pridružiti "planinarenje" sve do Vidovoj Gori - s 778 metara najviša planina na jadranskim otocima. Bit ćete nagrađeni s prekrasnim pogledom na otoke Šolta, Hvar i Korčulu, poluotok Pelješac i "Zlatni rog" plaže. Večera i noćenje u slikovitoj luci Bol (oko 39 ili 55 km).
Ponedjeljak
Za vrijeme doručka, plovimo prema Starom Gradu na otoku Hvaru. Hvar je jadranski otok s najviše sunčanih sati i najblažu klimu. Naš prvi današnji bicikl putovanje vodi nas kroz Vrbanja i Jelse i Vrboske, i natrag u Starom Gradu. Razgled Starog Grada, najstarije naselje na otoku. Možete imati ručak u jednom od restorana u Starom Gradu. Nakon ručka, možete se odlučiti ili nastaviti brodom, ili voziti bicikl kroz beskrajna polja lavande i vinograde preko Selca do glavnog grada Hvara, gdje je u popodnevnim satima susrest će se naš brod ponovno. Večera na brodu. Zbog velikog broja brodova i jahti, on svibanj biti gužve u lučici otoka Hvara, stoga je kapetan može odlučiti da privezati u blizini uvale, umjesto noćenje u Hvaru (oko 23 ili 46 km).
Utorak
Nakon doručka plovimo i krećemo prema "zabranjeno" otoka Visa. Pod socijalističke vladavine došlo je do velikih vojnih baza na otoku, stoga stranci nisu smjeli posjetiti. Kao dio demokratizacije zemlje, vojska povučena, a na pistu bivših vojnih zračne luke je sada vino se uzgaja. Vis je suptropska raj s velikim netaknutoj prirodi. Po dolasku u luku Vis nastavljamo bicikla drugi veliki grad na otoku - Komiža. Vrijeme je za ručak u Komiži, a onda ćemo voziti natrag prema Visu. Večera na brodu. Noćenje u luci Vis (cca. 35 km).
Srijeda
"Cast off!" U ranim jutarnjim satima, a nakon oko tri sata krstarenje, mi će se izvoditi u uvali Vele Luke na otoku Korčuli. Otok - starinski ime Korkyra - također se naziva "Crni otok", zbog svoje ogromne borove šume. Prošlost Blato, Smokvica, Čara, Pupnat i Žrnovo, naš put nas vodi do grada Korčule, u jugo-istočno od otoka. Mi ćemo obići najteže vrse na malim lokalnim cestama. Na putu ćemo se zaustaviti na "Konoba" ili konoba. Večera se služi na brodu, s prekrasnim pogledom na zadivljujući pozadina starog grada Korčule. Noćenje u Korčuli (ca. 50 km).
Četvrtak
Napuštamo Korčulu i uživati ??u pogledu na Stari grad i jutarnje sunce, a prema sjeveru, zapadu prema našem sljedećem odredištu - prošlost poluotoka Pelješca i otoka Hvara i Brača, prema kopnu. Mi smo vezati u luci u Omišu, gradiću na ušću rijeke Cetine. U tisućama godina rijeke Cetine u obliku kanjon i stvorio bizarne formacija u kamen korita rijeke. Kristalno čistim morem, visokim liticama - do 180 m -, slapova i jezera nude znamenitosti netaknute prirode. Biciklom vozimo unutrašnjost, kroz kanjon rijeke. Vozimo uz rijeku Cetinu na Pavica Mosta. Dok su bicikle doveo natrag na brod u Omišu minibusom, nastavljamo našu turneju s velikim gumeni čamci. Naravno, prije početka naše rafting tura, a nakon što je energetski međuobrok, mi ćemo dobiti odgovarajuću opremu, a brodovi će upravljao iskusni skiperi. Rafting izlet će trajati cca. 3 sata i nas nizvodno do mlinovi "Radmanove Mlinice". Transfer od Radmanovih mlinica do Omiša, od tamo nastavljamo motorizirana jedrilica do Splita. Večera na brodu i noćenje u luci Split (cca. 19 km). Oni koji ne žele sudjelovati u raftingu turneje može voziti bicikl od Pavica Mosta do Omiša (cca. 38 km).
Petak Split je Hrvatska drugi najveći grad i glavni grad Dalmacije. 1700 godina starog grada je izgrađen oko palače rimskog cara Dioklecijana, danas je pod zaštitom UNESCO-a. Nakon obilaska grada, mi se vožnja biciklom na brdo Marjan. Mi smo se vratili na naš brod, i ukrcaj bicikala na palubu posljednji put. Vraćamo se do Trogira, nakon ručka i nakon pauzu za kupanje u jednoj od uvala otoka Čiova. U večernjim satima ćemo uživati ??u jedinstvenoj atmosferi starog grada Trogira, sa svojim uskim uličicama i dvorištima, a možda ćemo čak slušati dalmatinske "Klapa" intoning njihove pjesme. Noćenje na Rivi Trogira (cca. 20 km).
Subota Nakon doručka, oko 9 sati, iskrcavanje
Što je uključeno? ...
8 dans 'krstarenje prema itinerer
"Polupansion plus" uklj. ručak užina na ukrcaja i kapetan večera (= 2? x puni pansion + 5? x polupansion)
Engleski i njemački jezik govornog vodiči tijekom cijelog krstarenja (jedan vodič do 20 osoba, dvije vodiči za više od 20 osoba)
iznajmljivanje bicikla uklj. kaciga
vođene biciklističke ture po jadran
vodio rafting na rijeci Cetini

BICIKLISTIČKA tura kroz Srednju & Južnu Dalmaciju
i Dubrovnik (TD)

1 tjedan iz Trogira - polasci subotom
Trogir,Otok Brač, Pelješac Peninsula, Ston, Elafiti, Dubrovnik,Otok Mljet,
Otok Korčula,Otok Hvar,Otok Šolta, Trogir


OD

 
615,00 Eura
PO OSOBI

pošalji upit

Biciklistička tura kroz Srenju i Južnu Dalmaciju i Dubrovnik1 tjedan iz Trogira - polasci subotom
dan opis
Subota Od 11:30 do 13:30, ukrcaj vrijeme u luci Trogir, naši bicikli ste već čeka na brodu. Naši predstavnici i vodiči će vas dočekati na brodu uz piće i da ćete upoznati s posadom i ostalim putnicima. Nakon ručka snack "Cast off!", Koji vodi prema Supetru na otoku Braču, treći po veličini otok u Jadranskom moru. Brač je poznat i po svojim bijelim vapnenca, koja je minirana ovdje - zgrada u cijelom svijetu, uključujući i Bijela kuća u Washingtonu, Reichstaga ili u Berlinu, izgrađene su iz nje. Nakon dolaska u Supetar uzmemo naše bicikle i vozimo preko Splitske i Postira do Pučišća. Noćenje u luci Pučišća (cca. 23 km biciklom).
Nedjelja
Nakon doručka, odlazimo na otok Brač i krećemo prema Pelješcu, drugi najveći poluotok u Hrvatska. U Lovištu, gradić tucked u uvali na sjevero-zapadnom dijelu poluotoka, ćemo iskrcati bicikle i vozimo prošlosti Viganj i Kučište do Orebića. Orebić je glavni grad poluotoka i nalazi se u podnožju brda Sveti Ilija (961 m). Odavde ćemo uživati ??u prekrasnom pogledu na more i otok Korčulu. U Orebiću, od vas će imati izbor da se vrati na brod, ili nastaviti biciklom, kroz vinske regije Postup i Dingač, sve do Trstenika, gdje ćemo i prenoćiti (cca. 19 ili 44 km) .
Ponedjeljak
Mi ćemo Vozimo bicikle uz mali grad Žuljana, gdje je jedna od najljepših plaža na Jadranu. Mi smo tada i dalje do Stona i Malog Stona, dva sela povezana impresivan zid. Zid je sagrađen u 14. stoljeću, to je 5,5 km duga, dakle, druga najduža na svijetu. Tu je i najstariji i najveći slan (morskih solana) od cijelog Mediterana, koja je sagrađena prije Krista. Mali Ston je nadaleko poznat po svojim dagnji i kamenica poljodjelstvo. Nakon pauze u Stonu, naš izlet nas vodi 3 km natrag u Prapratno, gdje ćemo ukrcavamo na naš brod i ploviti do Elafitskih otoka. Noćenje u Šipanskoj Luci na otoku Šipanu (cca. 40 km).
Utorak
Elafitski arhipelag sastoji se od trinaest otoka i otočića, od kojih su samo tri naseljena - Šipan, Lopud i Koločep. Otocima nekada je bila ljetna rezidencija dubrovačkih plemića, a vi svibanj pa ipak se dive mnogi veličanstvene palače. Današnji kratki biciklom vodi nas od Šipanska Luka Suđurađ na otoku Šipanu. Odavde ćemo krstarenje u Dubrovnik, gdje stižemo u vrijeme ručka. Nakon ručka na brodu, uživat ćete u popodnevnim i večernjim satima, otkrivajući jedinstveni stari grad Dubrovnik, koji izgleda kao muzej. Udaljenost od trajektne luke do starog grada je dobro pola sata hoda ili par minuta autobusom, što ostavlja od tik do naših brodova (otprilike svakih 15 minuta, cijena je 10 kuna, posljednji autobus oko 02:00). Šetnja kroz poznati "Stradun", prošećite masivne gradske zidine i posjetite bezbroj atrakcija. Noćenje u Dubrovniku (oko 9 km).
Srijeda
 Napuštamo Dubrovnik i plovimo do otoka Mljeta. Dio otoka je proglašeno nacionalnim parkom - dva morska jezera (u većem od dva jezera nalazi se otočić s nekadašnjim samostanom) su povezani s morem uskim kanalom. Usidrit ćemo se u Prožura i nastaviti na naše bicikle. Na jednostavan tempom ćemo voziti kroz šume na otoku kako bi Pomena. Tamo, brod će biti na čekanju za nas da nas odvesti do Korčule. Korčula ima jednu od najljepših starih gradova u Dalmaciji, a zbog svoje tvrđave, kao što su izgled se često naziva "malim Dubrovnikom". U antici, otok je također pod nazivom "Crni otok", zbog svoje ogromne borove šume. Noćenje u luci Korčula (cca. 35 km).
Četvrtak
Nakon doručka kratki biciklom u malom ribarskom mjestu Račišće. Odavde ćemo krstarenje prema otoku Hvaru. Nakon ručka na brodu i kupanje, mi ćemo doći do grada Hvara, istoimene glavni grad otoka. Vozimo kroz beskrajna polja lavande i vinograde do Stari Grad, najstarije naselje na otoku, osnovana u 4. stoljeću prije Krista kao grčka kolonija Pharos. Hvar je i jadranski otok s najvećim brojem sunčanih sati i najblažu klimu. Noćenje u luci Starog Grada (oko 13 i 24 km).
Petak Dva sata brodom od Starog Grada do Stomorske na otoku Šolti. Šolta je jedan od manjih otoka i poznat je među poznavateljima za visoku kvalitetu tamno maslinovo ulje. Mi ćemo vožnju kroz tradicionalne stara sela: Gornje Selo, srednji selo, Donja Village - to je kako tri zajednice na otoku nazivaju (Gornje, Srednje, Donje Selo). U Maslinici, selo dobilo ime po stablu hrvatskih maslina ("Maslina"), ukrcati ćemo bicikle na palubu posljednji put i povratak u Trogir nakon ručka i nakon pauzu za kupanje. U večernjim satima ćemo uživati ??u jedinstvenoj atmosferi starog grada Trogira, sa svojim uskim uličicama i dvorištima, a možda ćemo čak slušati dalmatinske "Klapa" intoning njihove pjesme. Noćenje na Rivi Trogira (cca. 20 km).
Subota Nakon doručka, oko 9 sati, iskrcavanje
Što je uključeno? ...
8 dana "krstarenja po jadranu
"Polupansion plus" uklj. ručak užina na ukrcaja i kapetan večera (= 2 x puni pansion + 5 x polupansion)
Engleski i njemački jezik govornog vodiči tijekom cijelog krstarenja (jedan vodič do 20 osoba, dvije vodiči za više od 20 osoba)
iznajmljivanje bicikla uklj. kaciga
vođene biciklističke ture po jadran


"AKTIVAN CAPPUCCINO" Krstarenje
kroz srednju & južnu Dalmaciju
(TC)
1 tjedan iz Trogira - polasci subotom
Trogir, Split,Otok Brač,Otok Hvar,Otok Korčula,Otok
Mljet, Pelješac Peninsula, Makarska Riviera, Omiš (rafting), Trogir


OD

 
545,00 Eura
PO OSOBI

pošalji upit

"Aktivan Cappuccino" Krstarenje kroz srednju & južnu dalmaciju1 tjedan iz Trogira - polasci subotom
Nakon godina uspjeha naših "Otok hopping biciklom" i naše Planinarenje krstarenja, odlučili smo spojiti dvije ture i dodati twist kulture. Tako smo stvorili krstarenje, koji bi mogao najbolje opisati kao "aktivna svjetla". Program - uvijek u pratnji vodiča - je savršen za sve one koji bi željeli provesti svoje krstarenje vrijeme ne samo na sunce palube i kristalno čistim vodama Jadranskog mora, ali još uvijek ne žele sudjelovati u svakodnevnom bicikla vožnje od 40 ili 50 km ili sati planinarenje. Šareni mješavina sunca, kupanje, leisurely bike ture (oko 6 do 13 km), izleti, šetnje, kratke šetnje i, kao vrhunac, jednostavno rafting izlet. I naravno da će biti dovoljno vremena za opuštanje ili uživati ??sretno cappuccino. Naš "Aktivna i Cappuccino" Cruise je također idealan za obitelji s djecom, jer dječjom bicikli se mogu rezervirati na zahtjev. Nakon motom "Vi možete učiniti sve - ili se samo opustiti", možete odlučiti koje aktivnosti želite sudjelovati u, ili ako vam je draže potrošnje ili više dana na brodu jednostavno opuštanje.

dan opis
Subota Od 11:30 do 13:30, ukrcaj vrijeme u luci Trogir, naši bicikli ste već čeka na brodu. Naši predstavnici i vodiči će vas dočekati na brodu uz piće i da ćete upoznati s posadom i ostalim putnicima. Nakon ručka užina ćemo vagati sidro i krećemo prema jednoj od uvala na otoku Čiovu, da se prvi skok u vodama Jadrana. Nakon duge pauze za kupanje, plovimo prema Splitu, Hrvatska je drugi najveći grad i glavni grad Dalmacije. 1700 godina starog grada je izgrađen oko palače rimskog cara Dioklecijana, danas je pod zaštitom UNESCO-a. Nakon obilaska grada, mi se vodi šetnja kroz park-šume Marjan, koji se nalazi na istoimenom planinskom (178 m). Danas je to prirodni rezervat, a tu su i više od 400 različitih zaštićenih biljaka. Večera i noćenje u luci Split sa svojim živahnom atmosferi Mediterana metropola.
Nedjelja
Nakon doručka na brodu, pozivamo Vas za cappuccino na poznatom Riva Split i gledati gužve šetnice, prije nego što smo odbaciti i krenuti na otok Brač, koji se nalazi nasuprot Splita. Mi smo kap sidro u jednoj od brojnih uvala s kristalno čistim morem i uživati ??ugodan dip. Ručak na brodu za vrijeme pauze za kupanje. Poslijepodne je rezervirano za grad Bol, gdje ćemo naći najpoznatija plaža u Hrvatska - Zlatni Rat ("Zlatni rog") - koja se prostire cca. 300 m na more. To je prirodni fenomen, jer je vrh plaže constantly mijenja svoj smjer s oceanske struje, a svakih nekoliko godina - u rijetkim zimske oluje - plaže u potpunosti oprani, u svakom slučaju, dva ili tri dana kasnije pojavit će se u svim svoje slave! Nakon našeg dolaska u Bol, možete uzeti kratke vožnje biciklom do plaže Zlatni rat, a zatim idite na dominikanski samostan (oko 6 km biciklom). Ako želite, mi i dalje vožnja do sela Murvica, koji se nalazi zapadno od Bola (cca. 10 km). Možete imati večera u jednom od restorana u Bolu, noćenje u lučicu.
Ponedjeljak
Na našem izlet na otok Hvar, prvo ćemo se kupati u uvali na otočiću Zečevo. Zatim nastavljamo do slikovitog ribarskog mjesta Jelse. Nakon ručka na brodu, vozimo biciklom uz more i Vrboske i dalje Starom Gradu, najstarije naselje na otoku Hvaru (cca. 13 km). Stari Grad ("Stari grad"), nekad je bio poznat pod imenom "Pharos", glavni grad otoka, ali je izgubila vodstvo stoljeća prije do grada Hvara. Ipak, dobro održavan spomenici svjedoče o sjaju toga vremena, kao što su Palace Hektorovića. Stari Grad je, međutim, zadržao svoju ulogu kao središta proizvodnje vina na otoku Hvaru, a svake godine krajem rujna, dugo queues izvan oblik vinarije, gdje vinari predaju svoje grožđe. Noćenje u luci Starog Grada.
Utorak
Plovimo po sjevero-zapadnoj strani otoka Hvara prema istoimenom glavnom gradu otoka. Nakon što je vodio kroz grad, mi ćemo se 20-minutni uspon do tvrđave "Španjola". Odavde smo uživati ??u jedinstvenom pogledu na stari grad Hvar i na otoke "Paklenim otocima". Vraćamo se na brod, a za vrijeme ručka krećemo prema otoku Korčuli. U ribarsko selo Račišće ćemo iskrcati bicikle od palube do vožnje uz obalu do grada Korčule (oko 13 km). Korčula ima jednu od najljepših starih gradova u Dalmaciji, a zbog svoje tvrđave, kao što je izgled često se naziva "malim Dubrovnikom". U antici, zbog svoje ogromne borove šume, otok se zvao "Crni otok". Noćenje u rodni grad slavnog Mariner i istraživač Marco Polo.
Srijeda
Nakon doručka odlazimo Korčulu i krstarenje do otoka Mljeta. Dio otoka je proglašen nacionalnim parkom - dva morska jezera (u većem od dva nalazi se otočić s nekadašnjim samostanom) su povezane samo uskim kanalom na more. We močvarice u maloj luci Pomena, samo nekoliko koraka udaljen od ulaza u nacionalni park. Nakon ručka na brodu, možete odabrati želite li istražiti nacionalni park biciklom ili pješice, na jednoj od mnogih pješačkih staza. Cijene turneju uključuje i izlet brodom po Velikom jezeru na otoku samostan. Preporučamo Vam da ponijeti kupaći kostim, jer temperatura jezera slana voda je uvijek 2 ° C iznad temperature mora. Nakon posjeta nacionalnom parku, ulazimo u napuštenoj uvali za noć. U ovoj idili kapetan večera će biti poslužen u večernjim satima.
Četvrtak
Idemo natrag sjever i vezati u Orebiću na poluotoku Pelješcu. Pelješac je drugi po veličini hrvatski poluotok, poznat kao proizvodnog područja poznatih vina kao što su Dingač i Postup. Orebić je glavno središte poluotoka i nalazi se u podnožju planine Sveti Ilija (961 m). Nakon obilaska grada, hodamo na Franjevački samostan iz 16. stoljeća, 152 metara iznad razine mora. Odavde postoje panoramski pogled na more i nasuprot otoka Korčule. Nakon ručka na brodu, u Orebiću ćemo uživati ??degustacije vina, da vas uvjeriti u kvalitetu vina s poluotoka Pelješca. Opet, mi koplje sidro, krstarenje duž poluotoka na sjever-zapad, posljednjih jugo-istočnom kraju otoka Hvara, a zatim ploviti s kopnom. Naš cilj je Makarske rivijere, poznata po svojim prekrasnim plažama sa sitnim šljunkom, koji je ovdje, isprekidanih kratkim dijelovima stijene, string zajedno kao biserne ogrlice. Noćenje u Brelima, Baškoj Vodi ili Makarskoj.
Petak Za vrijeme doručka, plovimo do Omiša, gradić na ušću rijeke Cetine. U tisućama godina rijeke Cetine u obliku kanjon i stvorio bizarne formacija u kamen korita rijeke. Kristalno čistim morem, visokim liticama - do 180 m -, slapova i jezera nude znamenitosti netaknute prirode. Biciklom vozimo unutrašnjost, kroz kanjon rijeke. Vozimo Cetine mlinovi "Radmanove Mlinice". Nakon kratke pauze i posjet mlinicama, vraćamo do Omiša i ukrcaj bicikala na palubu (oko 13 km). Minibus nas vodi na početnu točku današnjeg rafting, selo Pavica Mosta. Naravno, prije početka naše rafting tura, a nakon što je energetski međuobrok, mi ćemo dobiti odgovarajuću opremu i gumeni čamci će upravljao iskusni skiperi. Rafting izlet će trajati cca. 3 sata i nas nizvodno do mlinovi "Radmanove Mlinice". Prijenos do Omiša. Oni koji ne žele sudjelovati u rafting izlet će imati priliku šetati grada Omiša, odnosno da se odviti u jednom od kafića u starom gradu. Tijekom kasnog ručka ćemo i dalje brodom u Trogir, početna točka našeg putovanja. Stari grad Trogir je pod zaštitom UNESCO-a je stoga nazivaju "Muzej grada". To je prilično iskustvo hoda po krivudavim ulicama u popodne ili navečer, diveći se impresivne zidine, kule, crkvama, freskama i stropova, ili svaki sada i onda samo pogledajte u stare metara.
Subota Nakon doručka, oko 9 sati, iskrcavanje
Što je uključeno? ...
8 dans 'krstarenje prema itinerer
"Polupansion plus" uklj. Kapetan večera
Engleski i njemačkog govornog vodič tijekom cijelog krstarenja
iznajmljivanje bicikla uklj. kaciga
vođene biciklističke ture po jadran
vođene Znamenitosti i šetnje po jadran
cappuccino na Rivi u Splitu
ulaznice za NP Mljet theOtok uklj. izlet brodom do samostana otok
ulaz u tvrđavu "Španjola" u Hvaru
degustacija vina u Orebiću
rafting na rijeci Cetini
Napomena: Iako je itinerer je sljedeći motom "Vi možete učiniti sve - ili se samo opustiti", i možete odlučiti koje aktivnosti želite sudjelovati u, povrat neiskorištenih usluga ne može primijeniti.

PJEŠAČENJE kroz srednju Dalmaciju (TW)
1 tjedan iz Trogira - polasci subotom
Trogir, Split,Otok Brač,Otok Hvar,Otok Korčula, Pelješac
Peninsula, Makarska Riviera,Otok Šolta, Trogir


OD

 
505,00 Eura
PO OSOBI

pošalji upit

Pješačenje kroz srednju Dalmaciju
1 tjedan iz Trogira - polasci subotom
dan opis
Subota Od 11:30 do 13:30, ukrcaj vrijeme u luci grada Trogira. Naši predstavnici i vodiči će vas dočekati na brodu uz piće i da ćete upoznati s posadom i ostalim putnicima. Nakon ručka snack "odbaciti!" I mi smo na našem putu prema Splitu. Šetnja kroz stari grad i posjet 1700 godina stare palače rimskog cara Dioklecijana. Za putnike koji dolaze kasnije, transfer do Splita i ukrcaj u večernjim satima.
Nedjelja
Mi smo jedriti prema otoku Braču. Naša današnja ruta će nas dovesti do "pustinje" Blaca. Iz Bola hodamo do sela Murvica, odakle ćemo nastaviti turneju kroz južni dio otoka Brača, nakon kraće stanke. Mi ćemo doći do jednog od najzanimljivijih znamenitosti otoka - "pustinja" Blaca. Samostan iz 15. stoljeća i zvjezdarnice dokazati da jednom otoku središte kulturnog i intelektualnog života bio ovdje. Nakon razgledavanja samostan knjižnice i zvjezdarnice, mi ćemo hodati nizbrdo Blaca zaljeva, gdje je naš brod već nas čeka da nas dovesti do Starog Grada na otoku Hvaru susjeda. Noćenje u luci Starog Grada. Pješačenje: cca. 03:00 sati, uspon i pad, svaka 300 m visinske razlike.
Ponedjeljak
Mi ćemo ići minibusom do Velo Grablje, pittoresque mjesto na visini od 320 m. Ovdje ćemo početi naš izlet pješačenje kroz selo Malo Grablje više udoban put nizbrdo prema Milni. Nakon pauze u Milni, nastavljamo uz more do grada Hvara, glavni grad otoka istog imena. Nakon ručka na brodu, mi ćemo uživati ??u obilazak grada i posjet 16. stoljeća kaštel, koji se nalazi visoko iznad grada. Zbog velikog broja brodova i jahti, on svibanj biti gužve u lučici otoka Hvara, stoga je kapetan može odlučiti da privezati u blizini uvale, umjesto noćenje u Hvaru. Pješačenje: cca. 03:30 sati, spust: 320 m, razgled grada: cca. 02:30 sati.
Utorak
Nakon doručka ćemo krstarenje iz Hvara prema otoku Korčuli. Ostavit ćemo naš brod u zaljevu Kneža i hoda malo uzbrdo na put koji vodi uglavnom kroz "tunel" mediteranskih biljaka, do sela Pupnat. Odavde smo prošetati natrag dolje kroz prostor obilježava jedinstvenu mrežu klifovi, pećine, spilje i bujnom vegetacijom. Preko sela Brdo i Žrnovica ćemo se vratiti na Korčuli, gdje je naš brod vezu. Ćemo provesti ostatak dana posjetiti rodno mjesto čuvenog moreplovca i istraživača Marka Pola. Noćenje u luci Korčula. Pješačenje: cca. 05:00 sati, uspon i pad: 410 m svaki.
Srijeda
Kratko putovanje nas vodi do Orebića, na poluotoku Pelješcu. Odavde smo prošetati do samostan "Gospa od anđela", gdje ćemo posjetiti mali pomorski muzej. Nastavit ćemo uz obronke brda Sv. Ilija kroz napuštena sela Čukovac, sve do Kučište, gdje je naš brod će nas čeka. Nakon ručka, prolazimo poluotoka Pelješca i krećemo prema Makarskoj rivijeri, gdje ćemo prenoćiti u jednoj od luka. Pješačenje: cca. 03:00 sati, uspon i pad: 180 m svaki.
Četvrtak
Minibusevi će nas odvesti do najvišeg vrha Parka prirode Biokovo, brda Sv. Jure (1762 m). Odavde možemo uživati ??fantastičan pogled na Biokovo, brojni sela, iz Sinja do Vrgorca, a središnje bosanskohercegovačke planine. Prošetat ćemo kroz središnji dio Biokova masiv vrha Vožac vrh (1421 m). Ovaj planinski je savršen zaključak današnjeg pješačenje, jer od tamo možemo vidjeti gotovo sve Srednje i Južne Dalmacije - obalni gradovi Trogir i Ploče, sve otoke Rogoznica arhipelaga sve do Mljeta, i naravno sve smo otoke su "osvojili" ovaj tjedan. Nakon toga će se minibuses natrag na brod, koji će nas odvesti na otoku Šolti. Do kasno poslijepodne ćemo vezati u luci Stomorska, gdje ćemo prenoćiti. Pješačenje: cca. 04:00 sati, uspon i pad: 120 m svaki.
Petak Od Stomorska ćemo prošetati do središnjeg dijela otoka, preko Gornje Selo ("Gornja selo"), a kroz vinograde i maslinike do zaljeva Mala Maslinica,, u blizini sela Nečujam. Mi ćemo nastaviti uzbrdo do Grohote, a onda opet spust do Rogača, gdje je naš brod vezu. Do kasno poslijepodne ćemo se vratiti u Trogir. Jedinstvenu atmosferu ovog "Muzej grada" će vas očarati, to je na UNESCO-ve Svjetske baštine. Vodič kroz povijesnom centru grada će nam pokazati najvažnije znamenitosti grada Trogira. Tu je teško kući bez posebne stilska obilježja, grb ili natpis. Brojni palače i kuće, uglavnom iz 13. stoljeća, dobro su očuvane, a tu su i oko deset crkava.
Pješačenje: cca. 03:30 sati, uspon i pad: 220 m svaki.
Subota Nakon doručka, oko 9 sati, iskrcavanje

KAPETANOVA RUTA (T7)
1 tjedan iz Trogira - polasci subotom
Exclusive Captain's Routes - the insider tip for individualist


OD

 375,00 Eura
PO OSOBI

pošalji upit

KAPETANOVA RUTA
1 tjedan iz Trogira - polasci subotom
opis
KAPETANOVA RUTA
Ruta dizajnirana vrlo fleksibilno, ovisno o iskustvu kapetana, on će vam pokazati svoju omiljenu mjesta i uvala. Najmanje dvije noći u zaštićenoj uvalama i mala ribarska sela.Najviše tri noćenja u većim gradovima, posjetili su put T1, možda ne na istom dans kao i druge brodove. Kad god je moguće, grupa će se izbjeći susret skupine iz drugih brodova i dijeljenje preko noći mjesta. Kapetanova večera.
Subota Nakon doručka, oko 9 sati, iskrcavanje

Lokacija agencije
Kontakt informacije

Trogir, Obala Bana Berislavica 23
+385 (0)21 796 290
GSM:
+385 (0)95 8056 096
E-mail:
info@kairos-trogir.com
My status
Način plaćanja
  - Bankovno plaćanje
  - Kreditna kartica
AmericanexpressDinersMastercardVisa
Croatia info, Jadransko more, Hrvatska povijest, Popularne destinacije, Multimedija